April 2012 trålte jeg Haugesunds gater mellom Byparken og Rådhusplassen og fant nærmere 50 tomme butikklokaler. I dag er heldigvis mange fylt opp igjen med liv og aktivitet, men hva med resten? Flere av byens tomme lokaler står der som grelle hulrom som bare venter på å fylles med aktivitet.

I mellomtiden får jeg, takket være positive og velvillige gårdeiere, muligheten til å fylle dette tomrommet med noe som, for øyet, skal være bedre enn en mørk flekk i bybildet. Bursdagsgave, mor- eller farsdags-gave, julegave, en gave til deg selv eller kanskje du vil realisere en butikkdrøm – GateGalleriet har noe for enhver smak. Finner du noen bilder du vil kjøpe er det bare å ta kontakt på tlf. 400 37 422 eller sende en e-post til kurt.misje@misjecollection.no

GateGalleri i tomme butikklokaler    Haugesunds lengste billedgalleri   Fotoalbum

 

Gategalleri i tomme butikklokaler
Gategalleri i tomme butikklokaler

 

Et kostnadsfritt galleri, variabelt i omfang og geografi. Byens utvikling og befolkningens medvirkning til sentrumsaktivitet avgjør hvor, når og hvordan galleriet er utformet. Galleriet har ulike temaer og kategorier i de forskjellige lokalene, og hva som til enhver tid vises vil variere med ledige og disponible lokale.

  • Prosjekttype: Bildegalleri
  • Prosjektår: 2015