26.12.2014 ble jeg vekket av min samboer: «Kurt, det er snø ute, du må ut å ta julebilder». «Slapp av», sa jeg, «det kommer mer snø i vinter». Det gjorde det ikke. Heldigvis tilbrakte jeg noen time på Haugalandet og fikk tatt endel motiv med snø på. I løpet av januar ble bildene justert og klartgjort som julekort og etter nøye utvelgelse ble 20 nye motiv til årets julekort kolleksjon 2015.

Fjorårets suksess følges altså opp med 20 nye julekort. Fire kort inneholder motiv fra i fjor, men i ny design, resten er helt nye. De som fikk kjøpt de 30 motivene fra i fjor bør benytte sjansen til å supplere samlingen med 20 nye motiv.

Designet er eget både på framside og bakside og Karmøy Trykkeri har vært fantastisk profesjonelle både med rådgivning og trykking.

Julekortene selges enkeltvis eller i gavepakker på Julemarkedet på Vormedal fra den 20.11, og de tre påfølgende helgen selges de på Julemarkedet i Haugesund (Rådhusplassen). I tillegg vil julekortene selges privat og i utvalgte butikker i sentrum.

Bla i julekortene fra 2015

Linker
Julekort 2015 (Flickr.com)
Julekort 2014 (FB album)
Les mer om fjorårets julekort prosjekt
Oppslag i Haugesunds-Avis 2014

 

Utdrag av årets kolleksjon. Flere Julekort fra 2015 i albumet til høyre

 

  • Prosjekttype: Julekort
  • Prosjektår: 2015